14 Korrik 2015

Shkatërrimi i trashëgimisë kulturore

Intervenimi në pesë objekte të trashëgimisë kulturore, tregon për qasjen jo serioze që shteti i Kosovës e ka ndaj vlerave të trashëgimisë kulturore. Ato janë punuar nga kompani ndërtimore, të cilat këtyre lokaliteteve dhe objekteve të trashëgimisë kulturore nuk u kanë lënë asgjë nga autenticiteti

Nga  Besnik Boletini, Besa Kalaja

play