20 Shtator 2011

Dokumentar: Korrupsioni dhe krimi i organizuar në Kosovë, 10 vjet bashkëjetesë me politikënKorrupsioni dhe krimi i organizuar në Kosovë, 10 vjet bashkëjetesë me politikën

Nga  Organizata Çohu!

play