24 Janar 2019

Dëmi i pakompensueshëm

Për shkak aktakuzave të pabazuara dhe vendimeve gjyqësore të kontestuara, qindra qytetarë të Kosovës janë privuar nga liria. Disa nga ta po kërkojnë kompensim financiar për dëmin që u është shkaktuar. Ata kanë kërkuar shuma të mëdha të parave, derisa buxheti i KGJK-së është i limituar. Disa i janë drejtuar edhe gjykatave për të kërkuar të drejtën e tyre dhe shteti mund të humbë miliona euro për shkak të gabimeve të prokurorëve dhe gjykatësve

Nga  Besnik Boletini

play