04 Tetor 2021

Fati i zi i Drinit të Bardhë

Për vite me radhë, kompani të shumta kanë nxjerrë rërë dhe zhavorr nga Drini i Bardhë. Eksploatimet e tyre ilegale jo vetëm që shkatërruan hektarë të tërë të shtratit të lumit, por nga dëmet që lanë pas po rrezikohet edhe jeta e banorëve përreth

Nga  Preportr

play