31 Maj 2016

"Punët e qeverisë në 1 minutë" - Privatizimi i PTK-së

"Privatizimi i PTK-se" është pjesë e serisë së animacioneve "Punët e Qeverisë në 1 Minutë", ku përmes ilustrimit dhe animimit, brenda 1 minute shfaq të gjeturat kryesore të shkëputura nga raporti i organizatës "Çohu": “PTK: Nga agimi deri në muzg”

Ilustrimi: Jeton Mikullovci
Animimi: Trembelat

Seria e animacioneve “Punët e qeverisë në një minutë”, është realizuar me mbështetjen e organizatës “Think Tank Fund”.

Nisma e Fondacionit Kosovar për Shoqëri të Hapur (KFOS) “Trajtoje me kujdes, është pronë e qytetarëve”, e lansuar vitin e kaluar ka për qëllim përmirësimin e informimit të politik-bërësve dhe akterëve tjerë të shoqërisë lidhur me procesin e implementimit të investimeve më të rëndësishme kapitale në Kosovë.

 

play