1/7
 • Prishtina e vjetër po zhduket
  20 Shkurt 2016

  Prishtina e vjetër po zhduket

  Shtëpia e djegur në Prishtinën e Vjetër ka mbetur në mëshirë të fatit. Ajo është djegur para disa muajsh por ende nuk dihen arsyet e djegies së saj

  Nga  Besnik Boletini, Besa Kalaja

 • Prishtina e vjetër po zhduket
  20 Shkurt 2016

  Prishtina e vjetër po zhduket

  Shtëpi e vjetër e mbuluar nga bërlloku

  Nga  Besnik Boletini, Besa Kalaja

 • Prishtina e vjetër po zhduket
  20 Shkurt 2016

  Prishtina e vjetër po zhduket

  Një rrugicë e ngushtë me pak shtëpi të vjetra është një nga pak pamjet që ka mbetur nga Prishtina e Vjetër

  Nga  Besnik Boletini, Besa Kalaja

 • Prishtina e vjetër po zhduket
  20 Shkurt 2016

  Prishtina e vjetër po zhduket

  Shtëpia e djegur po u shërben banorëve për hedhjen e mbeturinave

  Nga  Besnik Boletini, Besa Kalaja

 • Prishtina e vjetër po zhduket
  20 Shkurt 2016

  Prishtina e vjetër po zhduket

  Hamami i Madh, punimet janë zhvilluar vitin e kaluar. Paknqësitë për punimët që janë zhvilluar në këtë hamam kanë qenë të mëdha. Ekspertët kanë vlerësuar se ato nuk janë bërë si duhet

  Nga  Besnik Boletini, Besa Kalaja

 • Prishtina e vjetër po zhduket
  20 Shkurt 2016

  Prishtina e vjetër po zhduket

  Hamami në gjendje jo të mirë. Punimet kanë qenë duke u zhvilluar vitin e kaluar

  Nga  Besnik Boletini, Besa Kalaja

 • Prishtina e vjetër po zhduket
  20 Shkurt 2016

  Prishtina e vjetër po zhduket

  Tri prej monumenteve më të rëndësishme të periudhës otomane: Hamami i Madh, Xhamia e Mbretit, dhe Sahat Kulla. Hamami ka marrë pamje të re krejt të ndryshme se qysh ka qenë

  Nga  Besnik Boletini, Besa Kalaja