14 Tetor 2013

Ndotja e lumit Drenica nga Ferronikeli

Ferronikeli tash e disa vite po e ndotë lumin Drenica. Banorët e fshatrave nëpër të cilët kalon ky lum, ankohen për pasojat dhe rrezikun që po iu shkaktohet nga ndotja e këtij ujit

Nga  Besnik Boletini

play