20 Shkurt 2019

Memoriali “Ibrahim Rugova” drejt përfundimit

Izolimi i pllakave në memorialin “Ibrahim Rugova”, në Istog po bëhet për herën e tretë. Dy herët e kaluara kompanitë kontraktuese kishin dështuar ta kryejnë këtë punë siç duhet. Ky projekt ka filluar në vitin 2015 dhe është shoqëruar me shumë probleme

Nga  Besa Kalaja

play